Hoe helpt uw mening?

  • TRANSPARANTIE

    Uw mening maakt de kwaliteit van de dienstverlening van Heembouw inzichtelijk en ervaringen transparant.

  • Juiste keuze maken

    Uw mening helpt andere klanten met betrouwbare informatie over het werken met Heembouw.

  • Kwaliteitsverbetering

    Uw mening helpt Heembouw de kwaliteit klantgericht te verbeteren en projecten nog leuker te maken.

Over Heembouw

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn. Plekken waar mensen graag wonen, werken en ondernemen, en waar ze hun ambities kunnen waarmaken. Dat is het motto van Heembouw. Voor Heembouw is creëren het samenspel van bedenken, ontwerpen, realiseren en beleven. Daarom is Heembouw een ontwerpende bouwer met een eigen architectenbureau. Daarmee biedt Heembouw haar klanten een integrale oplossing voor huisvestingsvraagstukken op het gebied van bedrijfsruimten, kantoren en wonen. Met iets meer dan 300 medewerkers, een omzet van € 279,2 miljoen (in 2022) en een solvabiliteit van 45,9% is Heembouw een in alle opzichten gezonde onderneming, met de ambitie een duurzame groei te blijven realiseren.

Meer over Heembouw

Over Tevreden.nl

Tevreden.nl is een toonaangevend bureau op het gebied van klant- en medewerkertevredenheidsonderzoek. Wij bieden totaaloplossingen aan een verscheidenheid van dienstverlenende bedrijven en instanties.

Door branchebrede of organisatie-specifieke onderzoeksoplossingen te ontwikkelen kunnen organisaties doorlopend de tevredenheid van klanten en medewerkers in kaart brengen.